NL  -  EN
Wegens onderhoudswerkzaamheden zal de ZEDIS website tijdelijk onbeschikbaar zijn op dinsdag 12 september van 12u tot 13u. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

Due to maintenance works, the ZEDIS website will be temporarily unavailable on Tuesday September 12th between 12h and 13h. We apologise for the inconvenience


Welkom op de zedis website.
Deze website is een initiatief van de havenautoriteiten Zeebrugge en heeft als doel om de centrale beheerstoepassing te zijn voor alle havengebruikers.

Zedis is een netwerk voor EDI berichten, zowel voor geïntegreerde computer naar computer communicatie tussen applicaties als voor manuele ingave van documenten en het online opvragen van gegevens.


Deze website is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. U dient in te loggen om gebruik te maken van deze services :
Gebruikersnaam  
Paswoord  
NOG NIET GEREGISTREERD?
Enkel door het havenbestuur erkende havenbedrijven worden toegelaten op de site. Bent u agent in Zeebrugge en bent u vertegenwoordiger voor een schip die de Zeebrugse haven zal aandoen, neem dan contact op met de administratie van de havendienst van MBZ (050/543211). Daar krijgt u meer informatie omtrent het gebruik van de ZEDIS website. Deze diensten worden u trouwens gratis aangeboden.